Onze achtergrond

Jill

Dankzij haar achtergrond in de sociale psychologie heeft Jill veel ervaring in het opzetten en uitvoeren van gericht onderzoek. In samenwerking met onder andere Universiteit Utrecht en de Radboud Universiteit Nijmegen doet ze regelmatig onderzoek naar de veelzijdige impact van De BeestenBende op een nieuwe mentaliteit bij jonge kinderen.

Michèle

Michèle is het organisatorisch talent van het team. Of het nu gaat over evenementen op touw zetten of het officemanagement: Michèle regelt het. Daarnaast is ze (live en online) ook het aanspreekpunt voor ouders.

Yaël

Yaël is als pedagogisch medewerker de vliegende keep van het team. Op de achtergrond is ze bij alle aspecten van het project betrokken.

Paul

Alweer 18 jaar geleden is het, dat Paul het verhaal ontwikkelde achter De BeestenBende. Intussen is hij de ‘nestor’ van De BeestenBende-teamleden, die hij nog dagelijks ondersteunt met zijn jarenlange ervaring in mentaliteitsontwikkeling en (maatschappelijke) marketing.

Malu

Een kei in het gebruik van social media! Malu bedenkt en verzorgt alle online activiteiten richting De BeestenBenders, van Facebook tot Instagram. Met haar internationale achtergrond in hospitality en marketing weet ze precies waar de kinderen én hun (groot)ouders op zitten te wachten.

Aster

Aster heeft een achtergrond in de (jeugd)hulpverlening en communicatie. Daarnaast heeft ze een grote affiniteit met duurzaamheid en gedrag: thema’s die passen bij het werken bij De BeestenBende.