Onze achtergrond

Jill

Dankzij haar achtergrond in de sociale psychologie heeft Jill veel ervaring in het opzetten en uitvoeren van gericht onderzoek. In samenwerking met onder andere Universiteit Utrecht en de Radboud Universiteit Nijmegen doet ze regelmatig onderzoek naar de veelzijdige impact van De BeestenBende op een nieuwe mentaliteit bij jonge kinderen.

Regy

Met haar achtergrond in de Pedagogiek is Regy binnen De BeestenBende dé expert op het gebied van cognitieve en sociaal-emotionele ontwikkeling bij kinderen. Aspecten die erg belangrijk zijn bij het samenstellen van een heel schooljaar vol prikkels en bijbehorende communicatie.

Nina

Nina is sociaal-psycholoog en gedragswetenschapper. Zij is daarmee ‘het geweten’ van De BeestenBende en bewaker van het ‘geheim’ van De BeestenBende. Nina heeft intussen jarenlange ervaring in de samenwerking met gemeenten en andere partners.

Michèle

Michèle is het organisatorisch talent van het team. Of het nu gaat over evenementen op touw zetten of het officemanagement: Michèle regelt het. Daarnaast is ze (live en online) ook het aanspreekpunt voor ouders.

Yaël

Yaël is als pedagogisch medewerker de vliegende keep van het team. Op de achtergrond is ze bij alle aspecten van het project betrokken.

Bibi

Bibi loopt al een tijdje mee bij De BeestenBende en heeft veel van de ‘communities’ helpen bouwen. Zij weet daarom als geen ander wat er nodig (en mogelijk!) is rond de succesvolle start van De BeestenBende in een bepaalde gemeente. Maatwerk!

Paul

Alweer 17 jaar geleden is het, dat Paul het verhaal ontwikkelde achter De BeestenBende. Intussen is hij de ‘nestor’ van De BeestenBende-teamleden, die hij nog dagelijks ondersteunt met zijn jarenlange ervaring in mentaliteitsontwikkeling en (maatschappelijke) marketing.

Malu

Een kei in het gebruik van social media! Malu bedenkt en verzorgt alle online activiteiten richting De BeestenBenders, van Facebook tot Instagram. Met haar internationale achtergrond in hospitality en marketing weet ze precies waar de kinderen én hun (groot)ouders op zitten te wachten.