Om het 20 jarig jubileum van De BeestenBende extra spectaculair te maken voor De BeestenBenders, worden ze uitgedaagd om aan challenges mee te doen. Ze doen mee aan deze feestelijke challenges met hun speciale BeestenBende 20 jaar team. Om dit goed af te trappen zijn de BeestenBenders begonnen met het verzinnen van een originele teamnaam en het maken van een teamfoto. De kinderen waren creatief en bedachten namen zoals De Bergse Zakkenvullers, De koninklijke lintjes van Velsen en The Animal Lovers. Voor de tweede challenge vroegen we ze op de foto te gaan met hun held en uit te leggen waarom dit voor hun nou echt een held is. Dit leverde foto’s op met Freek Vonk, de politie, een hond en zelfs een perenboom!

Voor het afronden van de laatste thuischallenge, vroegen we De BeestenBenders een rebus op te lossen. Wanneer De BeestenBenders de rebus kloppend hebben opgelost, komen ze een laatste opdracht tegen voor ze starten met de laatste challenge die in Burgers’ Zoo plaatsvindt. Hier zullen ze aan de slag gaan met een speurtocht door het dierenpark met vragen die mooi aansluiten bij de thema’s die verbonden zijn aan De BeestenBende.

Met elke challenge hebben de teams punten kunnen verdienen, waardoor ze kans maken op leuke prijzen in Burgers’ Zoo. Er zullen op beide dagen feestelijke prijzen worden uitgereikt door De BeestenBende mascotte Sep aan de teams die hebben meegedaan aan De BeestenBende 20 jaar challenges!